Det kan du investere i

1:1 Coaching Sessions

Diabetesuniverset tilbyder 1:1 coaching sessions, som foregår via Skype.

Det foregår via Skype for at gøre det nemmere for dig i din hverdag.

Måske er du et sted i dit liv hvor det hele er lidt svært og du ønsker mere balance i din diabetes hverdag. Måske går du rundt og bøvler med dårlig samvittighed over din diabetes. Måske er du ramt af diabetes stress, angst eller andet.

Uanset hvilke udfordringer du står i lige nu, så skal du vide at du altid har handlemuligheder selvom de kan være svære at få øje på. Jeg ønsker at hjælpe dig med at finde frem til dine handlemuligheder med dine ressourcer.

Jeg glæder mig til at høre fra dig så jeg kan hjælpe dig med at tage dit næste skridt mod dit mål.

Live-foredrag

Diabetesuniverset tilbyder live-foredrag. Jeg tager rundt i landet og holder foredrag omkring diabetes og skygger. Jeg elsker skyggearbejde og har arbejdet rigtig meget med mine skygger i forbindelse med min diabetes.

Du sidder måske i en lokalforening, netværksgruppe eller også har du bare lyst til at samle en flok diabetikere, som ønsker at vide mere omkring diabetes og skyggearbejde.
Ønsker du at høre mere eller booke et foredrag, så smid mig meget gerne en mail.

Online foredrag, E-bog og Blog

Diabetesuniverset tilbyder online foredrag.

Diabetesuniverset tilbyder en e-bog. I denne e-bog lærer du kort og præcist omkring Jungs skyggearbejde. Jeg kommer ind på emnerne: skygger, projektion, mørke skygger, lyse skygger og integration.

Haps min e-bog omkring skyggearbejde lige her 

Du kan også følge med i mine blogpost som primært handler om skyggearbejde, NLP og diabetes.
Se mere her

Snart vil der være diabetes meditationer, playshops, podcasts og andre online forløb at finde i Diabetesuniverset – SO STAY TUNED.