Følg med her

Diabetesuniverset

Om Diabetesuniverset

Vision & mission.
Diabetesuniverset er skabt for dig, der ønsker at stå stærkt i dig selv, med dig selv, som dig selv – på trods af din diabetes. På trods.
Diabetesuniverset er skabt for dig, som ønsker at genfinde modet, balancen og egne ressourcer og være okay med alt hvad der er.
Diabetesuniverset er et univers fyldt med kærlighed og har plads til alle uanset hvordan du ser verden. Uanset hvilke briller du har på. Diabetesuniverset er et fællesskab med støtte, opbakning og accept af at alle er sig egen.

Alle har sin egen bagage med i rygsækken.

Diabetesuniverset er skabt med hjertet og fra hjertet og er alt hvad jeg manglede da jeg fik konstateret diabetes i 1996.
DU er god nok lige som du er. DU er lige som du skal være.
Lær at være din egen udgave af dig selv og ikke hvad du tror omverden forventer af dig.

Velkommen til diabetesuniverset. Velkommen til rejsen.

Diabetesuniverset giver dig værktøjer til hverdagen

Diabetesuniverset er her for at hjælpe dig i din hverdag med de forskellige udfordringer der kan være forbundet med at have diabetes. Universet et skabt for at videregive værktøjer til at håndtere for eksempel diabetesstress, angst, skyld, skam og dårlig samvittighed.

Det kan også være trangen til at slippe kontrollen over gamle mønstre i forbindelse med madvaner eller hjælp til at håndtere tankemylder og den indre bøddel.

Diabetesuniverset tilbyder lige nu både online og live foredrag, 1:1 Skype sessions, e-bog og blogindlæg. Snart vil der også være diabetes meditationer, playshops, online forløb, podcasts og meget andet at finde her i universet.

So stay tuned!

Jeg har gået hele vejen med diabetes og genfundet mine egne ressourcer og vil have dig med nu. Nu.